Vinn et Canon Ixus-kamera

Canon Digital ixus 115 HS

Kjenner du historien til Ixus-kameraene fra Canon? I såfall har du muligheten til å vinne et Digital Ixus-kamera fra oss! Det er kun 3 dager igjen av konkurransen. Er du i tvil om hva du skal svare på oppgaven? Kanskje finner du et hint her.

Første Ixus
Canon lanserte sitt første Ixus-kamera i 1996. Kameraet ble raskt populært, da det var det mest kompakte autofokus-kameraet med zoom som fantes på den tiden. Det første Ixus-kameraet benyttet 24mm APS-film (Advanced Photo System). APS –filmen innkapslet i en liten boks, og den ble matet inn i kameraet automatisk, slik at man slapp å være redd for å få lys på filmen. I APS-kameraene hadde man muligheten til å ta bilder i 3 ulike formater som hadde betegnelsene H for “High Definition” (30.2 × 16.7 mm), C for “Classic” (25.1 × 16.7 mm) og P for “Panorama” (30.2 × 9.5 mm). Kameraet hadde en 24-48mm zoom-linse og selve kameraet var laget i rustfritt stål.

Original Ixus med APS

Digital Ixus
Canon brukte sin erfaring med små film-baserte kameraer, og spesielt sitt APS Ixus-kamera da de ville masseprodusere gode kompakte digitalkameraer. Det første digitale Ixus-kameraet kom i år 2000. Kameraet lignet på sin analoge forgjenger av utseende. Det var firkantet i formen og laget i rustfritt børstet stål, og var på størrelse med et kredittkort. Det første digitale Ixus-kameraet hadde 2 megapixlers oppløsning og benyttet CV-kort til lagring av bilder. I de neste versjonene gikk Canon over til å benytte SD-kort, noe som gjorde at de kunne produsere enda tynnere kameraer.

Vinn kamera med Kelkoo

De nyere modellene av Canon Digital Ixus har fått en smalere form og kommer i flere farger. Flere kan filme i full HD og bruker HS-teknologi for å kunne fotografere i dårlig lys selv uten blits! Mange av kameraene har smarte funksjoner som forhåndsinnstillinger som passer til å fotografere spesielle situasjoner som f.eks. barn i bevegelse Et eksempel på Ixus-kameraer av den nye generasjonen er Canon Digital Ixus 115 HS, som du kan vinne hvis du svarer riktig på et enkelt spørsmål om Canon-kameraer. Kameraet har fått glimrende tilbakemeldinger fra en rekke brukere! Du finner konkurransen vår på Facebook. Konkurransen avsluttes fredag 6. januar, så vær rask!

 

Om Kelkoo NO

Kelkoo deler informasjon og synspunkter om teknologiske nyvinninger, for å hjelpe deg å velge riktig produkt når du skal handle.
Dette innlegget ble publisert i Foto. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.