Canon 500D – en inngangsbillett til fotografverdenen

Da er speilreflekskameraet Canon 500D et utrolig bra alternativ. Jeg bruker dette kameraet daglig, og er storfornøyd med alle mulighetene jeg har til å ta gode bilder av helt hverdagslige ting. Det finnes motiver over alt, og man lærer seg fort å gjenkjenne dem med dette kameraet.
Kamerahuset er robust og kraftig, og man sitter igjen med en proff følelse når man bruker det. Dette fordi det er minimalt med plastdetaljer som gir følelsen av ”billighet”.

Menysystemet på kameraet er også bygd opp på en intuitiv og lettbrukelig måte. Det er enkelt å lære seg de avanserte innstillingene som gjør hele forskjellen på en amatør- og en proff-fotograf. Samtidig kan man også bruke ”auto”-funksjonen uten dårlig samvittighet, for kameraet stiller inn de nødvendige innstillingene med overraskende god nøyaktighet.

Om man kjøper grunnpakken får man med et objektiv (Canon 18-55mm) som er et all-round objektiv som fungerer for de fleste formål. Man kan uansett oppgradere med et bedre objektiv senere. Men det er en annen historie.

/Geir Johan

Dette innlegget ble publisert i Foto og merket med . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.