Tidenes mest populære Nintendospill

Vi har nylig gjennomført en undersøkelse via vår Facebookside, hvor vi spurte våre fans om hvilket Nintendospill som har vært deres største favoritt. Det kom inn rundt 300 svar! Tusen takk til alle som tok seg bryet med å svare.

Vi har trukket ut et vinnersvar, og sender en Nintendo Wii med masse utstyr samt et Mario Kart-spill til han som skrev følgende:

Megaman“Som sikkert en del andre også kommer til å svare, er jo Mario en sikker vinner. Men i tillegg til det, må jeg jo si at Megaman-serien er helt konge. Det vekker barndomsminner med bestekompisen min, som fortsatt den dag i dag kan dra frem NES’en med Megaman ved noen anledninger :) Det er actionfyllt, har kule lydeffekter og en genial historie =)” 

- Mads Christensen

Gratulerer med seieren, Mads!

Nå lurer dere vel sikkert på hva slags svar vi ellers fikk inn? Det kommer vel ikke som noen bombe at 43% svarte Super Mario! Dersom vi i tillegg tar med andre Mario-spill som Mario Kart, så dominerer den lille italienske rørleggeren fullstendig! 64% av deltagerne stemte på et Mario-spill!

Super Mario Bros

Når vi leser svarene fra enkelte av Mario-fansen, så skjønner vi godt at spillene har blitt så populære. Les bare her

Nintendo 64, var min første spillemaskin, for en 92 modell var det også ganske stort å eie et slikt vidunder. Husker hvor glad jeg var da jeg så den for første gang, dagen jeg fylgte år. Super Mario 64 var spillet som startet eventyret, med fulgte en grå kontroll som senere skulle bli hyppig brukt… 

Jeg var allerede kjent med maskinen, ettersom min beste venn hadde en N64. Helt siden jeg prøvde den, drømte jeg om å en dag få min egen. Nå hadde jeg endelig en og det var min tur til å rule, ”its me mariooo!”

Samle stjerner på utrolige baner, ta gombaer og kjempe mot Bowser, det var min barndom det…

Super Mario 64 KaninHusker jeg ofte måtte rope på pappa eller mamma for å forklare hva figurene sa (var jo på engelsk), selv om jeg vanligvis klarte meg på egenhånd. Etter hvert som jeg kom lenger inn i spillet fikk jeg i oppdrag å fange en hare, som lignet forferdlig mye på min søte kanin. Jeg løp etter den i evigheter, og da jeg endelig fikk tak i den virket det som jeg hadde drept den, knekt nakken, slik jeg gjorde med fisken på jeg og pappas fisketurer i trebåten.

Jeg syntes synd på den og tårene begynte å trille, jeg hadde drept den søte og snille haren! (Senere lagde jeg en ny safe, hvor jeg lot haren leve…)

Tiden gikk og jeg kom lenger og lenger inn i spillet, jeg var stuck, skjønte ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg hadde bestevennen min på besøk, som sa at han visste akkurat hva vi skulle gjøre, vi skulle ut, ut på besøk. Vi Dro til en gutt som het Endre, jeg kjente han ikke, men han var visst beryktet for å være svært god på ”Super Mario 64”. Vi dro da til han og han lærte oss opp. Slik ble jeg også kjent med en ny gutt og knyttet et nytt vennskap.

Da besøket var over sa bestevennen min at han visste om en som var enda bedre enn  Endre! Andreas var navnet og vi gikk deretter opp til han. Han var utrolig flink og lærte meg masse. Her ble også et nytt vennskap dannet, som fortsatt varer i dag.

Så Super Mario 64 er mitt absolutt favoritt Nintendospill gjennom tidene. Det har gitt meg utrolig mye glede, kjærlighet og knyttet mange nye vennskap.

På 2.plass kommer Zelda, med skarve 14% av stemmene.

Her er et av de mer utfyllende svarene fra en Zelda-fan: (Obs – inneholder en spoiler)

Det må nesten være Legend of Zelda: Wind Waker.
Det var et helt utrolig spill for meg da det kom ut og er mitt favoritt Zelda spill.
Jeg husker at jeg elsket “tegneseriegrafikken” i spillet. Det ga det utrolig mye sjarm og det er enkelte steder i Wind Waker som ingen moderne spill i HD kan matche iforhold til kunststil. Det var også en helt utrolig følelse å seile over et stort hav og lete etter skatter som var skrevet ned på et kart du hadde kjøpt på en annen øy.Legend of Zelda - Wind WalkerJeg har alltid elsket å være link som barn så det var også en stor bonus med spillet at man kun er barn!Men jeg tror at det største øyeblikket var når jeg fant ut at Tetra var Zelda og ikke minst at Hyrule var UNDER HAVET! Jeg freaket helt ut første gangen jeg gikk rundt i Hyrule castle. Jeg var nesten helt skjelven (bokstavelig talt) 

Did not see that coming at all ;-)

Takk for bidragene alle sammen!

Dette innlegget ble publisert i Spill og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.