Sigma 120-400mm F4.5-5.6 – Teleobjektiv

Jeg var på tur i Nordmarka for å fotografere litt for noen dager siden, og kom tilbake fra turen med noen fine bilder. Men jeg vet at jeg kunne kommet tilbake med enda flere fine bilder om jeg hadde hatt et teleobjektiv som kunne ta nærbilder på avstand. De måkene som fløy over tjernet, kjøttmeisen på telefonstolpen, og reven på sletta hadde sett mye bedre ut om jeg kunne forstørre opp bildene!

Derfor ser jeg etter et teleobjektiv jeg kan ha med meg på sånne turer. Jeg har fått masse tips, og valget har falt på Sigma 120-400mm F4.5-5.6. Med dette objektivet får du mye for pengene. Det er et dedikert teleobjektiv, som betyr at det er ment for å ta bilder fra lang avstand. Det fungerer derfor dårlig til macro- og profilbilder. Men til sitt bruk er dette produktet enestående i forhold til pris. Jeg har lest flere reviews, og alle sammen skryter av objektivets ferdigheter. Dersom du også er ute etter et bra teleobjektiv til budsjett-pris, er dette produktet absolutt verdt en titt.

Sigma Teleobjektiv

Sigma 120-400mm F4.5-5,6

Om Kelkoo NO

Kelkoo deler informasjon og synspunkter om teknologiske nyvinninger, for å hjelpe deg å velge riktig produkt når du skal handle.
Dette innlegget ble publisert i Foto. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.