Spotify for iPad er kommet!

Det er mange som lenge har ventet på at den populære musikkstreameren Spotify skal gi ut en app for iPad. Nå er den endelig her! Hittil har iPad-brukerne vært nødt til å kjøre en forstørret iPhone app eller uoffisielle versjoner som Spotable. Nå kan du endelig bruke den flotte retinaskjermen best mulig med den nye Spotify-appen for iPad, som har grafikk som er tilpasset nye iPads store skjermoppløsning!

Paneler
Appen er oppbygd med paneler i henhold til fjorårets trend. Klikker du på en artist, vil du få opp et nytt panel med informasjon om artisten, lignende artister, mest populære sanger og alle platene denne artisten har deltatt på – på samme måte som bruker på Spotify på PCen, samtidig ser du det gamle panelet, slik at du alltid ser hvor du kommer fra, slik at du ikke går deg bort når du klikker rundt.

Facebook-integrasjon
Hvis du har koblet opp din Spotify-konto mot din Facebook-konto, kan du enkelt se alle dine venners spillelister og du kan i tillegg sende vennene dine sanger som du tror de liker.

Bedre søk
Spotify for iPad har en god søkefunksjon som fungerer omtrent på samme måte som Google Instant – Den søker mens du skriver. Det har også ganske smarte gjetninger. Spotify vet hva du har hørt på tidligere og kan forbedre sine gjetninger på dette grunnlaget. I tillegg til å kunne søke etter sanger, kan du også søke etter spillelister, andre brukere, og sanger som vennene dine hører på.

Appen ser mye bedre ut enn Spotify sin iPhone App, og den er på mange måter bedre enn Spotify for PC/Mac! Den eneste fordelen Spotify har på datamaskinen, er at du kan sette sanger i kø, og administrere ventelisten. Spotify for iOS kan kun bare ha en sang i kø om gangen, og du kan ikke administrere, og omorganisere køen listen. Den nye Spotify for iPad er så stilig og morsom å bruke at du burde prøve å plugge den i stereoen i steden for PCen din. Har du et par airplay-høyttalere så slipper du rotete ledninger også!

Du kan skaffe Spotify for iPad i App Store

Dette innlegget ble publisert i Apps, Mobile enheter og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.