Sony Cyber-shot DSC-HX100V

Et av de beste super-zoom kameraene på markedet?
Dette nye kameraet fra Sony har vært tilgjengelig på markedet en stund, men har ikke blitt satt under så mange ordentlige tester. Nå har PhotographyBlog satt den på prøve, og roser den opp i skyene – “Dette er et av de beste super-zoom kameraene vi noen gang har testet,” sier de.

DSC-HX100V kan skilte med en optisk zoom på imponerende 30X, og har en fantastisk 27-810mm linse. Den har nå også GPS innebygget, og kan, som et av svært få digitale kompaktkameraer, filme i 1080p. Sensoren er på 16.2 megapiksler, og har en ISO-range fra 100-3200. Den har også andre godbiter, som HDMI utgang, 3D ‘sweep panoramas’ og 3D stillbilder.

Med flust av manuelle instillinger, inkludert manuell fokus, kan dette kameraet rivalisere selv noen av DSLR-kameraene som er tilgjengelige på markedet. Den mangler dog noe, som RAW-modus og en roterende LCD skjerm, men til denne prisen (fra kr. 3798,-) er det difinitivt verdt et kjøp, skal vi tro testeren.

HX100V

Canon Cyber-shot DSC-HX100V

Kilde: PhotographyBlog

Om Kelkoo NO

Kelkoo deler informasjon og synspunkter om teknologiske nyvinninger, for å hjelpe deg å velge riktig produkt når du skal handle.
Dette innlegget ble publisert i Foto og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.