Nye Sony Tablets

Da er Sony klare for lanseringen av sine to nyeste tablets – nemlig Sony Tablet S og Sony Tablet P. Siden begge er Android-nettbrett, minner de mye om flere andre som allerede er på markedet, men det som skiller dem ut er det fantastisk lekre designet.

Tablet S

En infrarød sensor og en fjernkontroll-app følger med denne tabletten, slik at du kan bruke den som en slags universell fjernkontroll. Dessutten kan du utbygge det interne minnet med et SD-kort.

Tablet P

Den universelle fjernkontrollfunksjonen får du ikke med Sony Tablet P, men også denne lar deg utbygge minnet med SD-kort.

Spektakulær design

Som sagt er det designet som er det mest iøynefallende ved disse to tablettene, og det er det som gjør at de skiller seg ut fra konkurrentene. Tablet S er asymmetrisk, og ligner et foldet papir. Den er faktisk inspirert av folk som sitter på toget og leser et brettet blad. Dette gjør at den passer godt i hånden og er meget behagelig å holde, i tillegg til at det smale designet ser svært lekkert ut.

Tablet P har kanskje et enda smartere design. Her bruker man to skjermer, og den kan foldes sammen og bli ganske mye mindre enn de tabletene vi er vant med.  I tillegg er programvaren optimalisert for det ”foldede formatet”, noe som for eksempel betyr at tastaturet dukker opp på den nederste skjermen når man vil skrive. Det vil kanskje ta tid før man blir vant med å bruke tabletten på denne måten, men rent plassmessig har Tablet P en stor fordel.

Sony har tenkt mye på detaljene på sine nye tablets. Man kan for eksempel spille av filmer direkte fra nettbrettet til en kompatibel TV, noe som gjør den svært godt egnet til å bruke som videoavspiller. Det er også en tanke om at man etter hvert skal kunne streame musikk og film på de to tablettene, hvilket også er målet med Sonys TVer.

Prisen på Tablet P er ennå ikke fastsatt av Sony, men Tablet S kommer til å ligge rundt 5000 kr. Tablet S vil du kunne finne i butikkhyllene i løpet av september, mens Tablet P kommer i november.

Om Kelkoo NO

Kelkoo deler informasjon og synspunkter om teknologiske nyvinninger, for å hjelpe deg å velge riktig produkt når du skal handle.
Dette innlegget ble publisert i Gadgets, Mobile enheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.