Norsk spillutvikler spiller på barns fantasi

Den norske spillutvikleren, Krillbite er i ferd med å utvikle et nytt og skummelt spill som skal komme ut neste år. Spillet, som heter Among the sleep, er et førsteperson horror-eventyr der man skal være i kroppen og sinnet til et to år gammelt barn som opplever skumle og mystiske ting etter å ha blitt lagt i sengen for natten.

Vi huske vel alle hvor skremmende et mørkt og tomt hus kunne være da vi var små! I dette skrekkspillet får du mulighet til å fordype deg i et barns grenseløse fantasi mens du befinner deg i grenselandet mellom drøm og virkelighet. Her vil surrealistiske skapninger og ulike miljøer gi deg både fysiske og psykiske hindringer som utfordrer din kreativitet.

- Spillet er satt til en drømmende og fantasifull verden, og skal oppleves av voksne. Stemningen blir særdeles ubehagelig, men med lite blod og gørr. Samtidig får du bare spille som barnet, og målet er å leve seg inn i den virkelighetsoppfatningen, i følge Krillbite Studios PR-sjef Adrian Tingstad Husby

Among the sleep vil komme ut for PC og Mac neste år, men allerede nå kan du begynne å glede deg! Ta en titt på teaseren, og følg med på bloggen til Krillbite Studio!

Kilde: Pressfire

Dette innlegget ble publisert i Spill og merket med . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.