Endelig er Netflix tilgjengelig i Norge

Endelig er våre bønner hørt. Netflix har kommet til Norge! Det gir muligheter til å se en masse filmer og TV-programmer når du vil, for bare 79 kroner i måneden. Det må sies å være et fristende tilbud. Og hvis du er rask, kan du til og med få den første måneden gratis.

Hva er Netflix?
Netflix er en nettjeneste som kan brukes på PlayStation 3, Xbox 360, Smart-TV-er, Blu-ray-spillere med Internett-tilgang, PC, nettbrett og smarttelefoner. Det koster som sagt bare 79 kr i måneden, og du kan se alle filmene og TV-seriene med norsk teksting, noe mange har savnet f.eks. på Apple TV. Ryktene forteller at det skal være mellom 30-50000 norske og utenlandske titler å velge mellom. Det skulle gi noe for enhver smak!

Netflix til Norge

Ved hjelp av Netflix kan du streame filmene og TV-programmene som du ønsker å se fra et stort bibliotek, og når du først har kjøpt et abonnement, er det ingen grense for hvor mye du kan streame pr måned.

I tillegg til at alle filmene og programmene har fått norske undertekster, er brukergrensesnittet også norsk. Dette gir oss en svært brukervennlig tjeneste som kan brukes av alle, uansett hvilke språkferdigheter man har. Det er også veldig intuitivt, slik at tekniske ferdigheter ikke er viktige.

Noen av titlene du finner på Netflix
Av amerikanske titler kan vi nevne bl.a. populære serier som Breaking Bad, Walking Dead og Dexter. Det fins masse underholdning for hele familien, og det er også laget en hel barneavdeling der du kan laste ned barneprogrammer og filmer for de yngste. Så hvis dine barn elsker Postman Pat eller kanskje Svampebob, kan Netflix trylle dem frem.

Utvalget av Norske filmer og serier er ikke imponerende foreløpig, men inneholder blant annet titler som UNO, Kautokeino-opprøret, Hawaii Oslo og Himmelfall.

Netflix er dessverre ikke i besittelse av premiere-titler og den nyeste sesongen av seriene, noe som må sies å være en ulempe. Men du får likevel et bredt innhold av blandede sjangere og i tillegg får du muligheten til å få med deg det du har gått glipp av på TV, eller filmer du aldri får sett på kino!

Netflix på iPhone
Hva syns du? Tror du Netflix vil revolusjonere TV-hverdagen din?

Dette innlegget ble publisert i Film, Ny teknologi og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.