MP3-spiller er blitt synonymt med iPod

Da Apple lanserte sin første iPod i 2001, var det nok av MP3-spillere på markedet. Men som vanlig hadde Apple noe å bidra med. Det Apple hadde, som ikke konkurrentene hadde, var imponerende brukervennlighet og en slank og stilig design. iPod ble, som vi vet en stor suksess, og de ble også en inspirasjon for nesten alle MP3-spillere som senere har blitt utviklet. Faktisk var produktet så vellykket at mange mennesker har sluttet å bruke ordet mp3-spiller og begynt å si iPod isteden.

iPod

I dag, fins det som vi vet en hel rekke iPod-modeller. Selv om iPod Touch er den seneste modellen, er det iPod Nano som er den aller mest populære, og den som hittil har solgt flest eksemplarer på verdensbasis. Forklaringen på suksessen ligger nok sannsynligvis i den elegante og enkle designen, og det logiske i hvert grensesnitt.

For å gjøre Apples produkter til en totalopplevelse ,var utviklingen av iTunes avgjørende. Via iTunes kan du laste ned musikk til din iPod. Frem til i dag har Apple solget mer enn svimlende 16 milliarder musikkspor. iTunes har siden utviklet seg til å bli et online forum hvor du laste ned alle typer filer: musikk, filmer, programmer etc til ditt Apple-produkt, enten det er en MacBook, iPhone, iPod eller iPad.

Dette innlegget ble publisert i Lyd og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.