Logitech lanserer tilbehør til iPad

Det er ikke mange anerkjennelser til et nytt produkt som er større enn at Logitech begynner å lage tilbehør til det.

Og det er nettopp det som har hendt med enormt suksessfulle Apple iPad, idet Logitech lanserer Keyboard Case for iPad 2 og en joystick til iPad. Disse er nok bare de første i en rekke med produkter i en serie som ser ut til å kunne rivalisere Logitechs utvalg av tilbehør til iPod og iPhone.

Mens en del av poenget med iPad er at det ikke er en laptop, betyr ikke det at folk ikke til tider savner noen av fordelene med bærbare PC’er. Visepresident i Logitech Mobile, Azmat Ali, forklarer: ”Det er mange som bruker tabletene til ting som krever mer enn scrolling, peking og trykking.”

Tastaturet kobles trådløst til iPad’en via Bluetooth. Tastaturet er i full størrelse, sammenleggbar, oppladbar via USB og kommer med et etui som også fungerer som stativ til iPad’en. Prisen vil begynne på 899 kr.

Joysticken er en plattform som festes til skjermen med sugekopper og sikrer at tommelen din alltid er på rett plass for å bruke de berøringsfølsomme kontrollene på skjermen. Prisen på denne vil ligge rundt 119 kr.

Om Kelkoo NO

Kelkoo deler informasjon og synspunkter om teknologiske nyvinninger, for å hjelpe deg å velge riktig produkt når du skal handle.
Dette innlegget ble publisert i Gadgets, Mobile enheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.