Julegavetips – Spill til alle i familien

JulegavetipsVinteren kommer snikende. Det er mørkt når man drar ut om morgenen, og mørkt når man kommer hjem. Men  ikke vær lei deg for det! Det er på tide å tenke på julegavene, og begynne å  glede seg til jul!


Du syns kanskje det er litt stressende å tenke på julegaver? Det gjør vel mange av oss. Så derfor har vi lyst å hjelpe deg litt på vei. Denne uken gir vi deg julegavetips innen spillkategorien. Det finnes gamere i alle aldersgrupper, så her kan det være noe for alle medlemmer av familien!

Barnespill
Har du en gutt på rundt 7 år? Da har du sikkert måttet tåle maset om et spill som heter Skylanders Giants. Dette spillet ble utgitt 19 oktober, og er tilgjengelig for Xbox 360, Playstation 3, Nintendo 3DS, Wii og også for Wii U. Noe som er spennende med dette spillet, er at figurene som hører til, våkner til liv i spillet. Den første versjonen av Sylanders ble en stor suksess i norge. Spillet apellerer til flere aldersgrupper, og det går også an å leke med figurene utenom spillet.

Skylanders Giants

Andre figurer som fortsatt er populære er Pokémons. PokéPark Wii 2 kan nok også settes opp på ønskelisten til den yngste sønnen i huset. Spillet kan spilles fra 3 år. For Nintendo DS finner du Pokémon Black 2 og Pokémon White 2. For fans av Sackboy, ble spillet Little Big Planet utgitt i september for Playstation Vita.

Det fins også en rekke spill for jenter! Liker de å lage mat, er kanskje spillet Cooking Mama 4 for 3DS en hit! Spillet kan spilles fra tre år og oppover. De fleste småjenter liker Hello Kitty. Hello Kitty Big City Dreams vil nok glede den lille jenta! Josefine-spillene er læringsspill som mange jenter liker. For de minste er Sofie, Josefines lillesøster et godt valg.

For de mest ihuga fans av Mikke Mus, blir spillet Disney Epic Mickey: The Power of Illusion blir utgitt 21. november. Definitivt verd å tenke på frem mot jul!

Vil du ha flere julegavetips til barn, kan du finne noen ideer til hi-tech julegaver her.

Tenåringsspill
Har du en tenåringsjente i huset som liker å danse? Spillet Just Dance 4 med Kinect er perfekt for henne! Spillet vil bli en hit når jentegjengen kommer på overnattingsbesøk!  Dance Central 3 (nytt i midten av november) er utviklet av skaperne bak Guitar Hero, og vil gir mulighet til å danse til variert musikk, med alt fra Ushers “Twisted” til ”I Will Survive” av Gloria Gaynor … Dette er noe som kan gi hele familien en morsom kveld!

Du har kanskje en fotballfan hjemme? Fifa 13 er en av de store utgivelsene i høst. Hvis fotball ikke er så populært hjemme hos deg, så fins det også basketballspill! NBA 2K13 vil sikkert glede mange sporty ungdommer!

Voksenspill
I en annen stil, og for et mer voksent publikum, kom Call of Duty Black Ops 2 ut 13. november. Spillet har 2 parallelle historier, en som foregår i fremtiden og en som foregår under den kalde krigen. Dette er et spill som mange FPS-spillere har ventet på. Et annen etterlengtet FPS-spill:  Medal of honor Warfighter, ble lansert i slutten av oktober, og Halo 4 kom ut 6. november.

World of Warcraft: Mists of Pandaria

Flere store titler denne sesongen er blant annet oppfølgeren i den populære World of Warcraft-serien: World of Warcraft: er Mists of Pandaria, actionspillet Resident Evil 6, og et spill utgitt av Ubisoft Assassin Creed III, som har mange har gledet seg til. Assassins Creed III har en spennende historie som tar utgangspunkt i historiske fakta, og man får svar på en del spørsmål fra tidligere utgivelser.

Spill for hele familien
Å spille spill sammen, er en god måte å ha det gøy sammen med hele familien. Wii-konsollen har revolusjonert vår måte å spille på, og utfordrer alle medlemmer av familien, både i dans, men også tennis, bowling og andre sportsaktiviteter. Det blir spennende å se om Nintendo Wii U,som kom den 30. november vil bli en like populær konsoll for hele familien. (Her kan du lese vår erfaring med Wii U) . Aktuelle spill på Wii U er Super Mario Bros, som aldri går av moten, og Rayman Legends, som vår spillekspert liker veldig godt!
Hvis du har problemer motivere dine familiemedlemmer til daglig fysisk aktivitet, kan et spill som Your Shape: Fitness Evolved 2013, som er tilgjengelig på Wii U være en morsommere måte å komme i gang på.

Til slutt, spillet for dem som liker å løse gåter. Husker du gode gamle Cluedo? Et spill i samme gate, er Professor Layton and the Miracle Mask som kom ut for 3DS 26 oktober og kan spilles av alle fra 7 år. I spillet skal man løse gåter og bruke hodet, noe som er veldig givende når man får det til! Spillet er både barnevennlig og spennende på en gang!

The Miracle Mask

Har du flere gode spilltips frem mot jul? Vi setter pris på kommentarer!

Dette innlegget ble publisert i Spill, Uncategorized og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.