Julegavetips – teknologiske julegaver til barna

JulegavetipsMed bare rundt fem uker igjen til jul, er det kanskje på tide å sette i gang med gavehandelen, om du ikke allerede har gjort det. På barnas ønskelister i år fins det sannsynligvis noen hi-techelementer som det kan være verdt å få med seg, hvis du ikke har helt oversikten over hva barna i dag interesserer seg for. Her er noen hotte julegavetips for julen 2012!

Air Hogs RC Hover AssaultAir Hogs RC Hover Assault
Hvert år blir fjernstyrte leker mer og mer sofistikerte. I år kan du finne en Air Hogs-bil som kan alt! Den kan både fly, skyte raketter og kjøre! Du kan kombinere flyvning og bilkjøring på en slik måte at Air Hogs RC Hover Assault klarer å hoppe over hindringer eller rett og slett velge å fly vekk. Med dette utrolige Hover Assault-kjøretøyet fra Air Hogs får man kontroll både over landjorda og lufta. Pakken inkluderer et kjøretøy, en håndkontroll og åtte missiler. Dette er en veldig kul RC-bil! Prisen begynner på kr. 429,-

Kurio 7 – Et nettbrett for barn
Barn er raske med å tilegne seg ny teknologi, og både små og store har allerede funnet ut at å spille spill på foreldrenes iPad kan være veldig gøy. I år har det kommet et nettbrett som er spesialdesignet for barn. Kurio 7 heter nettbrettet, som er Android-basert med 4 GB lagringsminne, og som har en 7 tommers multiberøringsskjerm, Kurio 7 Nettbrett for barnog et fargerikt gummitrekk som beskytter nettbrettet mot skader, og gjør det lettere for barna å holde det stødig. En annen fordel med Kurio 7 er at du ved hjelp av foreldrepanelet kan sørge for at hvert barn har en tilpasset profil (opptil 8 profiler), som gjør at de bare får tilgang til det foreldrene ønsker, du kan sette tidsbegrensning for bruken m.m. Prisen for Kurio 7 begynner på kr 1579,- Har du litt større barn, kan du kanskje vurdere en iPad Mini eller Nexus 7, som vi  sammenlignet for noen dager siden.

Nintendo 3DS XL
Nintendos populære DS har fått enda et medlem i familien i år. Nintendo 3DS XL har 90% større 3D-skjerm enn den opprinnelige Nintendo 3DS. Du kan spille i 3D uten bruk av 3D-briller og ved hjelp av den nye analoge styrespaken Circle Pad, som du finner i tillegg til det velkjente kontrollkrysset og de seks knappene på tidligere Nintendo DS-konsoller, får du full kontroll i 360 grader. Dette gir deg den nødvendige presisjonen som kreves for å spille spill i en 3D-verden.

Nintendo 3DS-XLKonsollen har også en innebygget bevegelseskontroll og gyrosensor som reagerer på de bevegelsene du gjør. Når du vrir på selve konsollen, noe som er en naturlig bevegelse for de fleste når de spiller, så vil bevegelsesfølsomme Nintendo 3DS-spill reagere umiddelbart! Flott hva? Konsollen har også foreldrekontroll som gir foreldrene mulighet til å begrense funksjonene til konsollen, f.eks. for internettbruk og visse nettverksfunksjoner. Nintendo 3DS XL får du fra kr. 1698,- Husk å kjøpe strømadapter i tillegg, dersom du ikke har en fra før!

Hvis barna er interessert i spill finner du også flere julegavetips her.

Dette innlegget ble publisert i Gadgets, Nettbrett og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.