Julegaver til under 100 kroner

JulegavetipsJeg regner med du er i full gang med julegaveshoppingen nå. Vi er jo allerede godt ute i desember! Noen ganger skal man bare gi bort en liten oppmerksomhet. Kanskje du skal være med i en gavering på jobben, eller kjøpe en liten ting til naboen eller en venn eller kanskje vennenes barn. Det kan fort bli dyrt å handle julegaver, og mange blir enige om å ikke gi hverandre noe som helst. Men så er det jo litt hyggelig å få en liten julegave også. Det trenger ikke å være så dyrt! Og selvom en skal kjøpe en billig gave, trenger det jo ikke å være noe kjedelig, som et duftlys, en liten nisse eller noe annet som bare skal stå der og samle støv. Her har vi samlet 8 ideer til kule julegaver til under 100 kroner!

Koss PortaPro
Koss PortaPro er et par enkle hodetelefoner som koster fra kr. 69,- Disse hodetelefonene har hatt det samme klassiske designet i over 20 år, og er fortsatt populære! De er både lette og komfortable å ha på seg, og gir faktisk veldig bra lyd og de kommer i en rekke ulike farger

Avant MP3-spillerMP3-spiller
Til og med MP3-spillere kan man få kjøpt til under hundrelappen! Avant S25 har 2GB lagringsplass. Den veier kun 16 gram, og er ypperlig til bruk under trening, ettersom den er liten og lett. Spilleren har 5 timers batterilevetid, og koster fra kr 59,- og har medfølgende øreplugger.

Stylus penn
Med en stylus penn får man bedre presisjon på berøringsskjermer enn man får kun med fingrene. Ved hjelp av en stylus penn øker bruksområdet til smarttelefon og nettbrett, ved at man kan benytte den til å tegne detaljerte tegninger, grafer og hva man måtte ønske.

Lekesmarttelefon
Barna vil ha det som de voksne har! En gammeldags leketelefon er ikke lenger bra nok for de minste som har vokst opp med berøringsskjermer. Nå er det smarttelefon de skal  ha. Så hva med en lekesmarttelefon? Med en slik blir ungen kulest i gata!

Hansker med LED-lys
Har du en ivrig bilmekaniker hjemme? Det er ikke alltid lett å holde lommelykten mens man skrur. Et par hansker med LED-lys er vel ikke så dumt! I alle fall er det en morsom gimmic.

Mobil-deksel
Mobildeksel med blingEt deksel til mobiltelefon er ikke dyrt, men kan spare eieren for masse penger, hvis telefonen skulle gå i bakken! Dessuten fins det en hel del stilige deksel som kan gjøre en kjedelig telefon nokså unik. Hva med et deksel som får mobilen til å ligne en gammel Gameboy! Eller gi telefonen din litt bling!

Trådløs fjernutløser til kamera
Kjenner du noen som er veldig glad i å ta gruppebilder som han eller hun selv skal være med på? Ved hjelp av en fjernutløser, kan man ta bildet når man er klar! Fjernkontrollen koster rundt kr. 50,-

Beskyttelsesfilm til nettbrett
For å unngå riper på nettbrettes fremside, er det lurt å investere i en beskyttelsesfilm som limes fast på glasset. Kjenner du noen med nettbrett som ikke har vært så lure? Kjøp en beskyttelsesfilm i julegave og spar dem for irritasjonen over at skjermen begynner å miste glansen!

 

Om Kelkoo NO

Kelkoo deler informasjon og synspunkter om teknologiske nyvinninger, for å hjelpe deg å velge riktig produkt når du skal handle.
Dette innlegget ble publisert i Gadgets og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.