iPad 3 kommer i mars…?

Ryktene i Amerikanske medier har rapportert at iPad 3 blir presentert i San Francisco i benynnelsen av mars. Ifølge ryktene vil den nye iPad-modellen ha retina-skjerm, og være raskere enn iPad 2, samt at den vil ha 4G LTE.

iPad 3

Vær altså klar over at dette kun er et hardnakket rykte. Men ifølge dette ryktet vil iPad 3 komme den 7. mars. Det ryktes at et skip har forlatt Kina, med kasser fra Foxconn. Forrige gang Apple annonserte sin iPad 2, skjedde det bare en uke før den nye iPad-en var å finne i butikkhyllene i USA, så hvis ryktet her snakker sant, vil iPad 3 være å få kjøpt før vi vet ordet av det.

iPad 3s forbedringer i forhold til iPad 2 blir altså en bedre skjerm med med 2048m x 1536 piksler. Videre får den sannsynligvis en A6 chip og det skal også ha blitt utviklet modeller med 4G LTE, som gir deg en mye bedre nedlastingshastighet på ca. 80 megabit per sekund.

Avisen New York Times, som det amerikanske folk stoler på, har også bekreftet ryktet, som i mange øyne er en indikasjon på at det er ikke bare sladder startet av ivrige og nysgjerrige Apple-fans.

Gleder du deg til iPad 3 kommer? Med sin iPad har Apple faktisk skapt et behov hos forbrukerne som ikke eksisterte tidligere! Det må man si er litt av en prestasjon.

 

 

Kilde: Stuff.tv

Dette innlegget ble publisert i Nettbrett og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.