Instapaper er tilgjengelig for Android!

Instapaper for Android

Wow. I går ble den populære appen Instapaper, plutselig og helt overraskende, tilgjengelig for Android på Google Play! Appen har siden 2008 bare vært tilgjengelig for iOS, og har blitt lastet ned fra iTunes av flere millioner brukere.

Instapaper ScreenshotHvis du ikke vet hva Instapaper er, så skal du få en rask innføring her. Instapaper er en app som gir deg mulighet til å laste ned interessante artikler på nettleseren din, og lese dem senere på din mobile enhet. Dette er for eksempel fint dersom du finner lange artikler og blogginnlegg som du ikke har tid til å lese akkurat nå. Du kan i steden lagre dem med Instapaper og lese dem mens du sitter på toget, venter i tannlegekø el.l. En annen fordel med Instapaper, er at den fjerner rot på sidene og optimaliserer teksten for din skjerm. Mens du leser, kan du justere fontstørrelse, bakgrunnsfarge, linjeavstand osv, for å gjøre teksten lettere å lese. Android-versjonen tilbyr også muligheten til å dele dine favorittartikler med andre.

Prisen for Android-appen ligger nå på k18,13. Vil bli like populær på Android som den har vært så langt for iOS, tro? Det finnes nemlig flere populære og billigere alternativer for Android fra før, for eksempel Pocket (tidligere kalt Read It Later), som dessuten er gratis! Så selvom Instapaper for Android blir nesten halvparten så dyr som Instapaper for iOS, spørs det om den blir like populært i Android-markedet.

Hva tror du? Blir Instapaper en hit i Android-markedet?

Dette innlegget ble publisert i Apps og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.