Grand Theft Auto lansert for iOS og Android

Rockstar Games feirer at Grand Theft Auto III fyller 10 år. Det er altså hele 10 år siden spillet som på den tiden var svært etterlengtet ble sluppet til PlayStation 2! For å feire dette, slipper Rockstar en versjon av GTA III til fremtidens største spillesystem: telefoner og nettbrett.

De med en iPhone, iPod Touch, iPad eller Android-enhet kan glede seg over at Grand Theft Auto III: 10 Year Anniversary Edition har blitt utgitt i App Store og på Android Market, og den koster bare småpenger i forhold til versjonen for PlayStation, Xbox og PC.

Grand Theft Auto for mobil og nettbrett

En av ulempene med denne versjonen av GTA er at man kontrollerer spillet ved hjelp av berøringsskjermen, noe som gjør at man mister litt responstid sammenlignet med en håndkontroll. Men det fungerer likevel overraskende bra, selvom det tar litt tid før man lærer seg hvor alle knappene befinner seg. Android har en stor fordel ettersom man faktisk kan koble til spesifike håndkontroller via USB eller Bluetooth! Dersom du har en Xperia Play, så fungerer også disse kontrollene aldeles utmerket.

Android har dessverre noen problemer når det gjelder spill. Det at spillet finnes tilgjengelig på Android Market betyr ikke at det funerer bra på alle Android-enheter. Utviklerne må nok tilpasse spillet til hver spesifikke enhet. Så sjekk at den virker på din enhet før du kjøper spillet.

Dette innlegget ble publisert i Spill og merket med , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.