Underholdning på ferie

Det nærmer seg sommeren, og mange planlegger å reise bort på ferie. Vi har satt sammen en liste over gadgets som er nyttige å ha med på reisen! Disse gir deg og familien ferieunderholdning, slik at du slipper å kjede deg mens du venter på flyet, sitter på flyet, sitter i bilen, ligger på stranda….

Bærbar DVD-spillerBærbar DVD-spiller
Særlig om du har med deg barn på tur, kan en bærbar DVD-spiller være verdt å ta med seg. Vi anbefaler at du skaffer en som har lang batterilevetid, som for eksempel Philips PD9030 med 5 timers batterilevetid som du får til 1399,- hos Pixmania. Denne kan også lades mens man ser på film, noe som er en fordel!

Bærbar spillkonsoll
Reisen kan ofte bli i lengste laget for både barn og voksne, men en bærbar spillkonsoll kan være kjekt å ha, for å slippe mas om “når er vi framme?!!” Hva med en Sony PS Vita med Wifi til 1990,- hos Platekompaniet? Ungene er sikkert minst like fornøyd med en DSi, som du kan få helt ned til 990,- hos samme butikk!

LesebrettLesebrett
Er du glad i å lese? I steden for å dra med seg en haug med bøker, som tar plass og er tunge å bære på, hvorfor ikke skaffe seg et lesebrett, og laste det fullt med favorittbøker før du drar? Et lesebrett som har fått gode tilbakemeldinger er Sony PRS T1 som koster i overkant av 1000 kroner. Den er lett og har en 6 tommer stor e-ink berøringsskjerm som er god å lese på, og lett å navigere på.

SanDisk musikkspillerMusikkspiller
Om du ikke er av dem som har all musikken i telefonen din, kan en MP3-spiller være fint å ha. Du trenger ikke å investere i en dyr iPod selvom de fleste tenker iPod når de tenker MP3-spiller. SanDisk Sansa Clip er en bitteliten spiller som har god lyd og 20 timers batterilevetid. Denne billige spilleren er en perfekt turkamerat som har fått svært gode anmeldelser både av brukere og eksperter. Ønsker du perfekt lyd, kan du også ta med deg noen bærbare høyttalere. Her finner omtale av 5 bærbare høyttelere

ØrepropperØrepropper
For å kunne høre på musikk og se filmer uten å forstyrre medpassasjerer eller andre strandgjester, bør du ha et par gode øreplugger. Philips ActionFit er navnet på en serie øreplugger fra Philips, som er behagelige, brukervennlige og sitter som støpt selv når du trener! Ikke minst er de rimelige. For eksempel finner du Philips SHQ 3000 til rundt kr. 250,-

GPS
Skal du kjøre på ferie, kan en GPS i bilen være et uunnværlig hjelpemiddel for å finne raskeste veien til målet. Når du velger GPS for bilen, bør du velge en som har god søkefunksjon, god skjerm og som guider deg gjennom gatene på en bra måte. Et eksempel på en god GPS er Garmin Nuvi 1490TV. Husk at du må skaffe kart til de områdene du skal kjøre før du legger ut på tur!

iPad
Syns du det ble mye å dra på? Naturligvis kan du slå mange fluer i ett smekk og ta med deg en iPad eller en annen type nettbrett. På nettbrettet kan man både se filmer, lese bøker, surfe på internett, spille spill, høre på musikk med Spotify, og det går til og med an å bruke den som GPS hvis du har 3G (men vær forsiktig – det kan bli dyrt i utlandet!).

UniversaladapterUniversal-adapter
Sist, men ikke minst. Husk å ha med lader til alle enhetene, men ikke alle land har samme type stikkontakt som vi har her hjemme. Da kan et reiseadapter være det du trenger for å få ladet kamera, CD-spiller, mobiltelefon og lignende.

Dette innlegget ble publisert i Gadgets, Mobile enheter og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.