Apple WWDC 2012 introduserte mange nye produkter

Apple WWDC fant sted i går, 11 juni 2012 i San Francisco. WWDC står for Worldwide Developer Conference, og er en av de viktigste utviklerkonferansene. Flere nyheter ble annonsert i går kveld. Mange ble begeistret, andre ble skuffet. iPhone5 har fortsatt ikke vist seg, men det er en rekke andre godbiter på vei! La oss se i detalj.


iOS 6
Den viktigste nyheten var nok presentasjonen av IOS 6 beta, som er operativsystemet til Apple . Funksjonene som er mest tiltalende er kanskje kartsystemet til Apple, som ikke overraskende blir kalt “Maps”. Dette markerer en avgjørende endring i Apples strategi, som er begynnelsen til befrielsen fra rene Google-tjenester,. Android er Apples største konkurrent i den stadig voksende mobil-verdenen. Apple presenterte også interessante utviklinger av Siri, som gir muligheter som å åpne programmer, og gir mye bedre integrasjon med søkesystemer. FaceTime har også blitt tilgjengelig for 3G – en betydelig forbedring fra kun å være tilgjengelig med WiFi.

Ny OSX
Med den nye laptopen, kommer også en oppdatert versjon av operativsystemet. Versjonen 10.8, kjent som Mountain Lion, og kommer med mer enn 200 nyheter, bl.a. tettere integrasjon med Apples nettsky-tjeneste, iCloud, og med hjelp av en delingsknapp kan innhold deles på for eksempel Facebook, Twitter, Flickr, uten at andre applikasjoner må åpnes. Mountain Lion skal bli tilgjengelig i juli

Nye MacBook-maskiner
Oppdaterte versjoner av MacBook ble også presentert, selvfølgelig. MacBook Air, Apples ultralette bærbare, er nå tilgjengelig med Intel-prosessorer Ivy Bridge. De to modellene på 11 og 13 tommer, vil være tilgjengelig med dual-core i5 og i7 1,7 GHz til 2,0 GHz (opptil 3,2 GHz med en Apple-teknologi kalt Turbo Boost). Den nye MacBook Pro, vil imidlertid være tilgjengelig i to modeller, 13 og 15 tommer, pluss én, også på 15 tommer, med Retina-skjerm, (som har gjort sin kritikerroste debut på iPad 3, også kalt “nye iPad”).
For alle detaljene i presentasjonen av nye bærbare datamaskiner, se på den offisielle lanseringen av Apple:

Dette innlegget ble publisert i Data og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.