Apple EarPods – Hva er nytt?

Det tok litt tid, men til slutt fant endelig Apple ut at det var på sin plass med noen nye øreplugger! Pluggene ble lansert i høst, samtidig som nye iPhone 5, iPod Touch 5. generasjon og iPod Nano 7. generasjon. Skal man lytte til musikk over lengre tid, så er det viktig at ørepluggene sitter godt. Vonde øreplugger er rett og slett ikke godt!

Apple Earpods

De nye øreproppene til Apple heter EarPods. De har fått litt forbedret lydkvalitet, men først og fremst har de fått en mer ergonomisk utforming som skal gjøre dem mer behagelige å bruke.

For å finne en passende form på ørepluggene, har Apple brukt 3 år på forskning og utvikling. De har undersøkt hundrevis av ører i 3D, og tatt utgangspunkt i fellestrekkene, samt utviklet 120 prototyper, før de kom frem til de endelige Apple EarPods.Ergonomiske øreplugger fra Apple
Ørepluggene skjermer ikke av for støy utenfra slik myke ørepropper gjør, og dette kan gi en litt dårligere lydopplevelse når man lytter til musikk. Men mange syns ikke så mye om å stenge av for all lyd utenfra. Med ørepropper som tetter øregangen, hører man sin egen pust, og det blir uvant å snakke i telefonen med dem. Så det at Apple har valgt en litt annerledes form på ørepluggene, uten å gå så langt at de stenger øregangen, syns jeg er bare fint. Selvom dette alstå kan gå utover lydkvaliteten på musikken.

Apple EarPods koster fra kr 209,- som er svært billig for rimelig gode øreplugger.

Om Kelkoo NO

Kelkoo deler informasjon og synspunkter om teknologiske nyvinninger, for å hjelpe deg å velge riktig produkt når du skal handle.
Dette innlegget ble publisert i Lyd og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.