Tusenfryd!

Har du tenkt å feriere i Oslo-området med barna i sommer? Finn fram barnet i deg og ta deg en tur på Tusenfryd! I år har de fått 5 nye attraksjoner for hele familien, så det blir mulig å gjøre enda mer sammen! Barna må være over 95 cm for å få noe særlig glede av de nye attraksjonene.

Western-expressen: Ny berg- og dalbane på Tusenfryd

Western-expressen er en ny berg- og dalbane for hele familien (barn mellom 95 og 120cm i følge med en voksen)! Den er ca like stor som Loopen, og det vil garantert kile i magen hos både store og små, når den setter utfor den høyeste bakketoppen på 17 meter i 40km i timen.

I Frydskogen kan du kose deg på en benk mens barna løper fritt på koselige stier. I Frydskogen skal du finne 4 fine familievennlige attraksjoner, kanskje treffer du på Fryd selv, og dere kan besøke Fryds hus, der han bor når parken er stengt.

Der som Dragen var tidligere, kommer det i steden en ny karusell kalt Marihøna - som også passer for både barn (over 95cm) og voksne. Marihøna har vogner som ser ut som marihøner, og er morsom for både små og store som liker karuseller som går både opp og ned og rundt og rundt!

Er du ikke kvalm enda? Da kan du forsøke deg på Stubbesnurr! Dette er Tusenfryds variant av «tekopper». Hver vong har plass til 3 voksne og 2 barn, eller 4 voksne. Barn over 95 cm kan ta denne sammen med voksne. Men det kan være en fordel at barnet er gammelt nok til å vite hva det går til, for her blir man garantert svimmel!

Sommerfuglene - Ny barnekarusell på Tusenfryd

Om du ikke er fullt så glad i fart og snurring rundt og rundt, har Tusenfryd den søte lille karusellen, Sommerfuglene. I denne kan man fly opp og ned ved  hjelp av pedaler, og den passer godt for barn og voksne som vil fly sammen.

I tillegg til disse nye attraksjonene finner du naturligvis de gamle, populære som Tømmerstupet (genial på varme dager), Spaceshot (for den som ikke har høydeskrekk), Thunder Coaster, som er en av verdens beste berg- og dalbaner i tre, radiobiler, Loopen og mye, mye mer.

Her finner du åpningstidene til Tusenfryd. Dersom du bestiller billettene på nett, kan du spare noen kroner. Husk også å bestille parkering på forhånd, så sparer du litt der også. Husk også å sjekke om du har noen spesielle rabatter! Er du for eksempel medlem av NAF kan du få gratis dag 2-billetter dersom du besøker parken før 30. juni!

Skal du reise langt? Her finner du billige flybilletter til Oslo.

Dette innlegget ble publisert i Opplev Norge, Storbyferie og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.