Sommer? Ta en sydentur i steden!

1. sommerdag sier kalenderen. Iskaldt sier gradestokken! Det blåser nordavind i store deler av landet. Det har snødd i Trøndelag! På Romerike våknet man opp til 5 grader og nordavind. Hvor ble det av sommeren?

Sommeren er andre steder, og det fins mengder av billige sydenturer for dem som har mulighet til å reise utenfor høysesongen! Hadde jeg hatt muligheten, hadde jeg hoppet på et fly til Lanzarote eller Gran Canaria nå på søndag og blitt der til været bedret seg her nord!

Kanariøyene Badegjesterer det meldt om svale sommertemperaturer på litt over 20 grader. Perfekt for oss iskalde Nordmenn som trenger litt badeliv og hyggelige kvelder på restaurant! Om du ikke bare vil ligge og sole deg hele dagen, har Kanariøyene litt av hvert annet å by på. På Lanzarote kan du for eksempel besøke spennende lavagrotter, eller du kan more deg med ulike aktiviteter som golf, windsurfing eller andre vannsportsaktiviteter. Gran Canaria er den største av Kanariøyene og også den mest populære blant nordmenn. Her kan du besøke ørkenstranden i Maspalomas, shoppe i hovedstaden Las Palmas, sole deg på lavastrendene eller besøke den koselige kanalbyen Puerto de Mogan!

Eller hva med en tur til Tyrkia? Midtsommers er det som regel altfor varmt der, men nå i begynnelsen av juni er det meldt litt over 20 graderi byer som Marmaris og Alanya. Har du mulighet til å hoppe på en tur til helgen, kan du få 7 dagers uspesifisert opphold for 1 090 kr pr person! I Alanya kan du sole deg på den lange Kleopatra-stranden, ha det gøy deg med vannsportaktiviteter, og når du er lei av solen, kan du shoppe på markedene og prute ned prisen mens du drikker søt te med butikkinnehaverne.  Byen Marmaris er kjent for sin sjarmerende småbåt-havn. Herfra kan du ta en tur ut i Marmaris’ vakre skjærgård. Marmaris har noe for alle, fra langgrunne familievennlige strender til fargerike barer og utesteder for feststemte turister.

Sydenferie

Også i Middelhavet skal det bli rundt 20 grader. Hopper du på en tur til Hellas, kan du komme unna med under tusenlappenfor en uke uspesifisert! 1 uke på Kreta, Santorini, eller Rhodos for kr 896,- høres virkelig fristende ut! De Greske øyene tilbyr deilig mat, trivelig og gjestfri lokalbefolkning, og en rekke naturperler! Det fins en øy for alle, enten du ønsker å feste, slappe av, hygge deg med familien, shoppe eller utforske naturen!

Jeg misunner dem som kan reise på sydentur nå!


Dette innlegget ble publisert i Ferieturer og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.