Reykjavík

Hvis du ikke er fan av store folkemengder, så kan Reykjavík et perfekt reisemål for deg! Med en befolkning på 118427, har byen et rolig, lett tempo. Finanskrisen har nok lagt en demper på nattelivet, men Reykjavik er fremdeles et av de hotteste steder for dem liker å svinge seg ut i de sene nattetimer. Dersom du ønsker å se noen av de beste severdighetene på Island, er det lurt å leie en bil for dagen. I vinterhalvåret er dagene korte. Tilbring dagens lyse timer på eventyr i det golde vulkanske landskapet, besøk fossefall og, geysyrer og opplev natur du ikke finner noe annet sted!

Restaurant med utsikt over ReykjavikDet finnes mange barer og restauranter å besøke i Reykjavík. Å spise et måltid, på Perla restaurant med utsikt over byen, kan anbefales. Restaruanten befinner seg en kort kjøretur eller taxitur ut av byen, den ligger plassert på en ås og har en vakker kuppel og utsiktsplatå. Restauranten på toppen dreier rundt, og dermed kan man på enkel og komfortabel måte få med seg hele Reykjavik fra fugleperspektiv.

En annen ting du bare må oppleve på Island, er Blue Lagoon geothermic spa. Du kan slappe av i det mineralrike vannet og skjemme deg bort med en deilig massasje.The Blue Lagoon ligger kun 20 minutters kjøring fra Keflavik internasjonale lufthavn og 40 minutters kjøring fra Reykjavik sentrum.

Blue Lagoon Iceland

Dette innlegget ble publisert i Ferieturer og merket med . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.