Fem kulturdestinasjoner

Besøk noen av verdens mest spektakulære steder for å lære om kulturen og historien som gjør dem så spesielle.

Noen av de mest minnerike feriene er de hvor du reiser for å lære noe nytt, enten det er en ny ferdighet, et nytt språk eller bare for å opplyse seg selv med en kombinasjon av sightseeing, kultur og historie. Vi har plukket ut fem kulturdestinasjoner, både nære og fjerne, som vi syntes ikke bare er ekstremt interessante, men som også gjør at du kan utforske historien bak noen av verdens vakreste områder.

1. Det skotske lavlandet, høylandet, vestkysten og Skye – Glasgow, Skottland - Denne unike turen rundt Skottland lar deg utforske landet, oppdage kulturen og historien som ligger bak, og møte det skotske folk. The Tour tar deg gjennom noe av Skottlands mest ikoniske natur, over høye fjell, på tvers av gamle slagmark, langs den taggete kysten og ned i lange, dype daler. Høydepunktet på turen er besøket til den magiske øya Skye, der du får oppleve den fantastiske utsikten over den Cuillin-fjellkjeden, Trotternish halvøya og vanvittige Quiraing. Det er flere muligheter for å smake noe av Skottlands beste mat og whisky langs veien.

2. 8-dagers tur rundt Irland - Dublin, Irland – Irland er ofte oversett som feriedestinasjon, men det er fylt av kultur og flotte scener som du bare må se. Denne 8-dagers turen rundt Irland tar inn severdighetene både i Nord-Irland Republikken Irland, og tar deg med til Dublin, Belfast, Derry, Bunratty og flere ikoniske steder langs veien. Inkludert i turen er et besøk til Giant’s Causeway, en historisk tur rundt Derry og en middelaldersk bankett på Bunratty Castle.

3. Det beste av Egypt – Kairo, Egypt – Egypt har mange tusen år med historie bak seg, og er hjemmet til Pyramidekomplekset ved Giza. På denne 9-dagers turen vil du besøke de beste severdighetene Egypt har å tilby. Du vil se pyramidene, Sfinksen, Aswandammen, Philaetempelet, oppleve en cruise nedover Nilen og bo noen dager ved Rødehavet før du vender tilbake til Kairo.

4. En uke i Toscana – Firenze, Italia – Toscana har noe av Italias vakreste kultur og natur, og er hjemmet til mange av Italias vingårder. Høydepunkter på denne 7-dagers turen er besøk til de vakre byene Pisa, Firenze og San Grimignano, i tillegg til mange historiske slott og de vakre vingårdene Toscana er så kjent for. For mer informasjon og en full plan for turen, kontakt Amber Road Tours.

5. Tur lands silkeveien – Beijing, Kina – Følg fotsporene til Marco Polo og opplev den utrolige historien bak silkeveien, en flere hundre-ågammel handelsrute med sterk muslimsk og buddhistisk innflytelse. Den 14-dager lange turen starter i Beijing hvor du vil besøke Den himmelske freds plass, Den forbudt by og Den kinesiske mur. Du vil så utforske Xi’an, Jiayuguan, Dunhuang, Turpan, Ürümqi og Kashgar, der du vil se mange historiske severdigheter inkludert Terrakottahæren, de underjordiske gravkamrene i Astana, gravkammeret til Apak Hoja og mange flere. For mer informasjon og en full plan for turen, se China Holidays.

Har du noen andre anbefalinger som ikke er på denne listen? Legg igjen en kommentar!

 

 

Dette innlegget ble publisert i Ferieturer og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.