Billige reiser til Hellas

Hellas har lenge vært et populært reisemål om sommeren blant oss nordmenn. Men med eurokrisen og den ustabile situasjonen i Hellas, så har mange reisende vært engstelige og bestillingene av charterturer til Hellas har vært under det normale. Nordmenn svikter likevel ikke sitt favorittreisemål, og antall nordmenn som reiser til Hellas, ser ut til å bli rekordstor i år.

Kreta - Foto: pastitio

Kanskje ser vi vårt snitt til å spare noen kroner? Det ligger mange billige billetter ute til Hellas. Reiser du for eksempel uspesifisert i juni, kan du komme unna med under kr.1300,- pr person! Etter den kalde våren som vi har hatt, vil det nok være mange som ser etter et billig og varmt alternativ!

Det er mange grunner til at nordmenn elsker Hellas. De greske øyene byr på variert natur, deilige strender og god mat. Grekernes avslappende stil og gjestfrihet er nok også med på å trekke oss til Hellas. Det fins en gresk øy for enhver smak, enten du er ute etter en rolig strand, flott natur, fest og uteliv eller en familievennlig perle. Du kan nyte rolige dager i Santorini, slikke sol på Rhodos, oppleve kultur og severdigheter på Kreta, eller leke med barna på Naxos barnevennlige strender.

Bestill turen i dag!

Dette innlegget ble publisert i Ferieturer og merket med , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.