Populære leker under juletreet

Praktiske klær står neppe høyest på listen når barna selv skal skrive ønskeliste til jul, til tross for at foreldrene gjerne skulle sett at de fikk både hjemmestrikket lue og ullgenser, parkdress og strømpebukser til jul. Leker er derimot det barna ønsker seg. Men om du ikke har oversikt over hvilke leker som er populære nå, så har jeg noen tips fra barnehagebarna som jeg kjenner. Barna vil stort sett ha det samme som vennene sine, så ønskene kan virke noe ensformige kanskje. Og mange ønsker seg dyre spill og spillkonsoller som Nintendo 3DS og Wii. Det er godt det også fins billigere ting der ute som barna kan ha glede av!

Hello Kitty - småjentenes favorittSmåjentene er veldig opptatt av Hello Kitty! Alle små jenter kjenner igjen denne hvite katten, som fins både på barneklær, leker og møbler. Kjøper du klær med Hello Kitty, eller hårstrikker, hårbøyle med Hello Kitty på, blir de nok fornøyd.

Guttene elsker Lego, deriblant er Ninjago svært populært for tiden. Småbiler kan enkelte leke med i timesvis. Populære merker for biler og maskiner er Bruder, som har traktorer, gravemaskiner osv som ser svært ekte ut. Beyblade er et populært spill, som nok egner seg best fra 7-årsalderen, men også gutter ned i 5 år liker disse veldig godt.

Vil du utfordre de små litt, fins det morsomme aktivitetsbøker tilpasset forskjellige aldersgrupper. Malesaker og tegnebøker er ofte gøy å få til jul. Det samme gjelder spill. Lotto-spill egner seg godt for barn fra 3 år og oppover.

 

Lykke til alle

Dette innlegget ble publisert i Foreldre & barn og merket med . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.