MamaRoo – Hi-tech baby gadgets!

Hvem sier hi-techmarkedet må være begrenset til mobiltelefoner, datamaskiner og gadgets? Baby-markedet har blitt oversett når det gjelder nyskapende teknologiske oppgraderinger. Nå snakker vi ikke om leker, vi snakker om barnevogner og vippestoler og annet utstyr som kan gjøre dagen litt enklere for mammaer og pappaer.
MamaRoo vippestol
Vi har kommet over et amerikansk selskap kalt 4moms som spesialiserer seg på robot-oppfinnelser som skal hjelpe slitne foreldre.  Firmaet ble startet av robotingeniører fra det prestisjetunge universitet, Carnegie Mellon. 4moms har fylt en nisje i markedet med sine helt spesielle vippestoler, barnevogner, badekar, og snart reiseseng.

Barnevognen “Origami” folder seg sammen og opp igjen på egenhånd bare ved at man trykker på en knapp! Vognen lader seg når den ruller, kan lade mobiltelefonen din, og har kjørelys og LCD-dashboard! Kanskje fedrene plutselig melder seg på i diskusjonen om hvilken barnevogn man skal velge?

 

MamaRoo baby bouncer er et annet annerledes konsept fra 4moms. Den ser ut som en futuristisk hoppende stol med så elegant styling at selv Steve Jobs ville vært imponert. Utseendet er ikke det eneste spennende med denne stolen. MamaRoo forsøker å herme etter naturlige bevegelser som barnet er vant til, for eksempel: biltur, foreldrenes dype knebøy, vugging osv. Stolen har 5 forhåndsinnstilte bevegelser og flere hastigheter. Fordi mamaRoo har flere bevegelser enn en vanlig vippestol eller babyhuske, som minner om det å bli båret av en voksen, vil du lettere kunne finne en bevegelse som din baby liker.

 

Hvis funksjonene som vi har nevnt ovenfor ikke er nok, kommer mamaRoo også med en spilleliste med innebygde naturlyder og mulighet til å koble til mp3-spilleren slik at den lille avslappende toner fra din egen spilleliste. Setet er vaskbart, og kan stilles inn i flere posisjoner fra liggende til mer sittende stilling. Stolen egner seg for nyfødte og babyer opp til 12,5 kg. Barnet bør ikke kunne sette seg opp selv, 25 pounds. Det fins ikke så mange 4moms-produkter på det norske markedet, men MamaRoo får du kjøpt fra kr. 2599,-

Er dette redningen for slitne foreldre?

Dette innlegget ble publisert i Foreldre & barn og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.