Hva skal du kjøpe i gave til mamma?

Om et par uker er det morsdag, og det er snart på tide å tenke på hva mamma skal få i morsdagsgave. Søndag 10. februar er det vi feirer morsdag i Norge i år. Selvfølgelig har mamma fortjent å bli feiret! Frokost på sengen, en vakker blomst eller en god middag kan gjøre henne glad i flere dager! Du trenger ikke kjøpe en dyr gave til mamma, det er tanken som teller og kanskje setter hun aller mest pris på å få noe som barna har laget helt selv!

Gaver til mamma

Om du likevel gjerne vil skjemme bort din mor (eller dine barns mor) litt ekstra denne dagen med å kjøpe en morsdagsgave, har vi noen tips og ideer her. Noe som hele familien kan ha glede av er et nytt digitalt kamera. Hvis du har et litt mindre budsjett, kan du kjøpe en digital fotoramme der moren kan se bilder av sine vakre barn mens hun sitter på kontoret. Er mamma glad i å lytte til musikk? Da kan en høyttaler eller gode hodetelefoner til mobilen hemmes passe perfekt!

Parfyme er en klassisk gave til mamma. Kanskje hun har en gammel favoritt som trenger påfyll? Å få for mye sol kan være farlig, så hva med å hjelpe mamma å oppnå den ettertraktede brunfargem på en sikrere måte med en flaske selvbruning? Nytt undertøy kan også falle i smak, men det kan være vanskelig å finne rett størrelse, så hva med å bare gi henne et gavekort?

Mødre jobber ofte hardt både på jobb og hjemme. Hvorfor ikke gi henne muligheten til å slappe av i en hengekøye der hun kan ta seg en velfortjent pause med en god bok?

Om mamma er glad i å pynte hjemme, setter hun sikkert pris på å få en fin vase, en vakker karaffel eller bolle, eller et pent serveringsbrett, som du selvfølgelig kan bruke når du serverer henne frokost på sengen! Har du et høyere budsjett, kan du jo vurdere et hjelpemiddel til hjemmet som letter hverdagen hennes, for eksempel en kjøkkenaskin, brødbakemaskin eller hva med en robotstøvsuger!

Er du mamma selv, så kan du gjerne fortelle oss hva du ønsker deg til morsdagen. Har du flere gode gavetips? Del de med oss i kommentarfeltet nedenfor!

 

Dette innlegget ble publisert i Familie og relasjoner, Foreldre & barn og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.