Apps som hjelper deg i form

Det er jammen ikke lett å holde motivasjonen oppe når det gjelder trening og spise sunt! Den som hadde hatt råd til en personlig trener! En som kunne pushe når det blir for siltsomt, og motivere til å holde ut eller øke på!

Du har sikkert hørt at det finnes apps som kan hjelpe deg å komme i form. De kan selvfølgelig ikke gjøre jobben for deg, men de kan være til god hjelp, omtrent som en personlig trener, men til en brøkdel av prisen. En treningsapp kan hjelpe deg i gang og veilede deg under trening og gi deg motivasjon til å yte mer. Tenk å ha din helt egen personlige trener i lommen! Om du også vil forsøke å spise sunt og gå ned i vekt, fins det apps som kan hjelpe deg der også!

All-in YOGA HD

All-in YOGA HD app
Du kan teste appen for bare noen få kroner i både AppStore, iTunes og Google Play, og det er vel noe de fleste har råd til. Dersom du er fornøyd med appen, kan du bestille den komplette pakken, som koster ca. 20 kroner i måneden.

Hva får du for pengene?
I All-in YOGA HD kan du ved å skrive inn data om deg og dine personlige treningsmål og få et omfattende yoga-treningsprogram som er tilpasset deg. I appen kan du også se videoer og bilder av de ulike yoga-øvelsene, slik at du kan gjøre dem riktig. Applikasjonen gir også live online support og er tilgjengelig for alle mobile enheter som kjører iOS eller Android.

Nike Training Club

Nike Training Club App

Hvis du laster ned Nike Training Club, er det faktisk som å ha en personlig trener i lommen, som alltid er klar til å jobbe når du er klar. Du kan velge hvilken type trening du ønsker å gjøre, og bli sterkere, raskere og se bedre ut. Med appens hjelp vil det være lettere å holde fokus. Ettersom du kommer i bedre form, kan du låse opp flere funksjoner, hvor blant annet kan få gode råd fra kjente idrettsutøvere og trenere. Du får lydinstruksjoner som leder deg gjennom treningsøktene, noe som vanligvis tar 30 til 45 minutter. Og så er det gratis! Appen finnes for iPhone og iPad.

RunKeeper

RunKeeper treningsapp
Enten du liker å løpe, gå på ski eller sykle, er RunKeeper appen for deg. Med denne gratisappen kan du måle avstand, hastighet, mm. Du kan også bruke den til å finne nye treningsruter som andre har utforsket før deg. RunKeeper måler din ytelse og er integrert med sosiale medier, slik at du kan skryte til vennene dine på Facebook om dine nye rekorder. Appen har også ulike sensorer som kan måle pulsen din når du f.eks løper på tredemølle eller trener på andre treningsapparater. Appen tilgjengelig for både Android og iOS-enheter.

MYfitnesspal

MyFitnessPal kostholds-app

Hvis du prøver å gå ned i vekt og komme i bedre form, kan Myfitnesspal hjelpe deg å holde styr på kalori-og fettinntak. Applikasjonen har en database på 1,1 millioner matvarer fra vanlige dagligvarebutikker og restauranter. Du kan lese om hva matvarene inneholder og hvordan sammensetningen av fett, karbohydrater, proteiner osv. ser ut. Du kan også ta et bilde av måltidet via appen og måle hvor mange kalorier du vil snart vil få i deg. Programmet er gratis og tilgjengelig for Android og iOS-enheter.

Good Food Healthy Recipies

Good Food Healthy Recipes fra BBC

Hvis det er viktig for deg å leve sunt, bør hjemmelaget og næringsrik mat være en prioritet for deg. Good Food Healthy Recipies fra BBC, som er gratis, gir deg hundrevis av sunne oppskrifter som også forklarer sammensetningen av ulike matvarer, slik at du alltid vet hva du spiser, enten det er sunt eller ikke. Du kan søke etter oppskrifter på en type måltid (frokost, lunsj, etc.), men du kan også se etter sunne oppskrifter som er spesielt tilpasset for dem som slanker seg. Appen blir kontinuerlig oppdatert med nye oppskrifter. Du kan laste den ned til smarttelefoner og nettbrett med iOS eller Android.

La din trofaste smarttelefon hjelpe deg i form!

Dette innlegget ble publisert i Helse & skjønnhet og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.