Aktiv ferie?

For meg er ferien synonymt med utskeielser – med tilsvarende dårlig samvittighet etter ferien. Det er jo fort gjort å glemme de gode vanene når man er i feriemodus – enten du er i storbyen eller på stranda.

Etter noen dager med latmannsliv kjenner jeg alltid den velkjente kriblingen og rastløsheten i beina – kroppen krever en løpetur.

Derfor pakker jeg alltid med meg et par løpesko i kofferten når jeg reiser bort. De tar ikke stor plass i bagasjen og veier ikke stort heller. Da er det bare å snøre på seg løpeskoene, fylle opp vannflaska, starte opp pulsklokka og legge i vei på ukjente veier og stier. Det er utrolig inspirerende å ta en ”ferie” fra sin vanlige løpeløype og prøve noe nytt! Dessuten får man utforsket steder man vanligvis ikke hadde kommet over dersom man lot løpeskoene stå.

Utforsk nye sider ved feriestedet

En annen god feriekompis er treningsstrikken min – den tar minimalt med plass i kofferten, og gjør at jeg også får opprettholdt styrketreningen i ferien! Det er anbefalt at man trener styrke minst 1 gang i uken for å opprettholde nåværende styrkenivå, så hvis du vil unngå å gå på en treningssmell etter sommerferien, er det lurt å legge inn litt styrketrening i sommer også!

En treningsstrikk tar liten plass i kofferten!

Ha en god og aktiv ferie!

Dette innlegget ble publisert i Helse & skjønnhet og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.